Od 2 měsíců i děti starší 6 let

PLAVÁNÍ S MIMINKEM

Aquapark uherské hradiště

Aktuality plavání

Informace kurzy plavání

Jak funguje plavání

Kurz plavání krok za krokem

1

Podmínky plavání

Ještě předtím, než nastoupíte do libovolného kurzu, seznamte se, prosíme, pečlivě se všemi níže uvedenými informacemi. Předem vám děkujeme.

2

Plavání s dětmi

Podívejte se na kurzy, které pro vás nabízíme a vyberte si ten, který je ideální pro vás. Pro děti od 6 měsíců do 3 let probíhají lekce na malém bazénku.

3

Přihláška

Posledním krokem je vyplnění přihlášky, kterou najdete na odkazu níže. Vyplníte ji online a jednoduše jedním kliknutím odešlete přímo nám.

Přihláška zde

Ceník

Kurzu
Plavání

Kurz bazénové plávání

Kurz obsahuje 10 lekcí plavání.

  • 1 dítě

    Cena za 1 dítě

    2 300 Kč
  • 2 děti

    Cena za 2 sourozence

    3 700 Kč
  • 3 děti

    Cena za 3 sourozence

    4 850 Kč

Vaničkování mininek

Kurz  je dán jednotlivými lekcemi.Vhodný od 2 měsíců.

  • 1 dítě

    Cena za 1 lekci

    350 Kč
  • 1 dítě

    Cena za 5 lekcí

    1500 Kč

Chci do kurzu plavání

Jednoduše vyplňte přihlášku online ->

FAQ

Časté
dotazy dodičů

Kurz má 10 lekcí, trvá tedy 10 týdnů. Avšak v době školních prázdnin nebo státních svátků NEPLAVEME. O lekci nepřijdete, pokračujeme další týden.

Platit můžete hotově celou částku na první plavecké lekci, případně předem převodem na účet 2002027636/2010. Při převodu je třeba vyplnit: jméno a příjmení, den kurzu, variabilní symbol = datum narození.

 

Náhrady je možné čerpat v aktuálně probíhajícím kurzu, kterého se aktivně účastníte. Náhrady můžete převádět i dalšího kurzu, kterého se aktivně účastníte a máte zaplaceno kurzovné. Není třeba omlouvat vaši nepřítomnost na lekci a ani hlásit využití náhrad.

Máte-li doma miminko ve věku 2 – 6 měsíců, pro vás je ideální plavání vaničkové. Lekce se domlouvají individuálně. Děti od 6 měsíců do 4 let plavou v kurzech v malém bazénu, od 4 let dále se plave ve velkém bazénu. Rodič nebo prarodič musí být aktivně přítomen při plavání v malém bazénu. 

Pokud vaše dítě nikdy plavat nechodilo, ale chcete ho přihlásit, u nás není problém. Rádi vám pomůžeme prohloubit jeho vztah k vodě a najít v něm skrytého plavce. 

Plavky, mýdlo, ručník a dobrou náladu. Doporučujeme malou svačinku po plavání, až dětem pořádně vyhládne. Plaveckou čepici dítě nepotřebuje, ale nebráníme vám tento doplněk používat. 

O mně

To jsem já, Klára Ohnoutková

Ráda bych se vám na tomto místě představila. Mé jméno je Klára Ohnoutková a jsem diplomovaná porodní asistentka, pracuji v soukromé gynekologické ordinaci.

Mám také 5 let praxe u lůžka na neurologii. Plavání dětí a kojenců se aktivně věnuji od roku 2005, nejprve jako maminka a od roku 2008 jako instruktorka.
V roce 2009 jsem absolvovala rekvalifiční kurz Instruktor pro pohybový, sociální a psychický rozvoj kojenců, batolat a dětí předškolního věku. Baby club KATKA založila v roce 1999 paní Kateřina Konečná, určila jeho směr a já v její práci od září roku 2021 pokračuji.

Klára Ohnoutková DiS.

Kontakt

Máte dotazy?

Sledujte nás:

Plavávání s dětmi Uherské Hradiště
Družstevní 785,
Uherské Hradiště 68605